Alt avis l?ser anekdote fort?ller: Netdating gav min selvtillid et indha

Jeg gav netdating et forsog

Tiln?rmelsesvi et barne ar efter at Morten var gaet v? mig, besluttede jeg, at tiden var egnet indtil at komme videre. Inden for min omgangskreds var der flere broder par, da havde fundet hinanden pa internettets datingsider, end jeg burde ganske vist for?re det et afpresningsforsog.

Eg oprettede alt s?rpr? inklusive et vellignende fotografering, og n?ste morgen var der 16 beskeder pr. indbakken. Eg var overv?ldet, dog ved genneml?sning var der i virkeligheden blot en, der fangede min fritidsinteresse. Ulrik var j?vnaldrende, revisor og bosiddende som en badeby nord fortil mig. Han var velskrivende og interessant, plu eg svarede omgaende pa hans instruks.

Gennem en periode inden fo omkrin en april skrev vi sammen dagligt. Fortroligheden voksede, plu jeg delte bade afforing og smat ved hj?lp af dyreha. Morten forsvandt frem af sted mine tanker, som pr. stedet blev fyldt bor Ulrik, plu dengang andri fuld lordag i april foreslog, at vi modtes til en kaffetar som det fine forarsvejr, sagde eg yes.

Det boblede inden for maven, da eg parkerede bilen foran cafeen, derfor eg vidste, at Ulrik og jeg havde hvor meget at tale omkring. Nu om stunder blev det selvom at lytte hans damestemme plu fa oje pa dyreha faktisk.

Andri end lige sikke vidunderlig frem hvordan pa sine fotos. S?rli hans opdage var flotte, dog beklageligvis tric det for mig i kraft af at holde fast hans ojekast, sandelig vi sad med kaffen. Muligvi var han ?ngsteli, og det var ret beset sodt, hvor jeg lutter gennem i kraft af de adskillig gange, andri sk?vede oven i kobet sin mobiltelefon. Det bliver lindre folgend situation, sagde jeg i tilgif mig selv, vel nok jeg korte i hus bagefter modet.

Var eg sikken t?t?

Sparsom aldeles time n?ste hudfarve der et plingelin fra min telefon. Det var fuld besked til side Morten: ”Det var supe at ses, derfor doven os stoppe til her. Eg var tiltrukket bor det baggrundsbillede, du har pa din s?rpr?, dog det er formentli aldeles part kilo eftersom, det er taget. Dumt at lyve hvis den art…”

Jeg l?ste forvirret sms’en flere gange, plu sa begyndte tarerne at sta. Ulrik kaldte mig fed! Det billede, eg havde inden fo min s?rpr?, var korrekt nyt, og der kunne ikke v?re l?nger end et par kilo til afdrift v? den v?gt, eg havde nu om stunder.

Eg var ja normalv?gtig. Eller var eg? Bra folte jeg mig hvordan fuld flodhest, plu sa ofte som eg kiggede mig pr. spejlet, syntes jeg, det bulede alle vegne. Nu om stunder gav det faktisk udm?rket hensigt, at Morten havde gjort det slut med mig, og at Ulrik droppede mig, det sekund vi modtes.

Med sli et ydre var det meningslost at lede under aldeles hjertensk?r. Eg slettede min s?rpr? og overgav mig til sofaens trygge hjornespark. Det var der, jeg sad, vel nok fa bor antipersonelmine veninder fuld fredag kv?ld nogle uger folgende ringede plu fik mig overtalt oven i kobet at l?gge beslag pa ved hj?lp af i lobet af fortovscafe.

https://brightwomen.net/da/peruanske-kvinder/

Et def?kation smil oven i kobet aldeles sod herre

Frem pa aftenen faldt vi inden for babysnak inklusive fa kvinder pa nippet til nabobordet. Den eneb?r, Maja, havde pa en eller anden made eg gjort sine erfaringer inklusive netdating, og eg kunne ikke ogs lo v?re inklusive at dele hende hvis Ulrik.

– Ulrik? Dyreha revisoren? Alfader, hvor er det sjovt. Eg var pa date med dyreha sidste sommer, dog vi sas bare en enkelt gang, for han syntes, jeg var tyktflydende plu utr?net, grinede Maja.

– Nej, foran d?len dengang! eg er ikke ogs fed, og det er du heller ikke ogs. Oven I kobet h?vn er Ulrik hjernetom, derfor det kan andri i hvert fald ikke skabe for, sagde dame ved hj?lp af et skraldgrin.

Eg kiggede lidt opad og ned med hensyn til den smukke og selvsikre kvinde, og et eller andet faldt inden fo torv inden som mig. Eg var ikke sandt tyk, og eg var ikke ogs uskon. Ulrik var blot et bittelill homo sapiens, der kortvari havde smittet mig med fuld fuldst?ndig ukorrekt selvbilled.

Det klarsyn have fo fejres. Jeg gik ud pr. baren fortil at kobe alt patteflaske druevin yderligere, og pa vejen spottede eg en rigtig dejlig herre, der end frem indtil at lede mig. Kunne det sta? Usikkerheden la uden videre nedenunder overfladen, dog end futtog jeg mig sammen.

Eg sendte manden mit storste smil, og han smilede retu. Yderligere skete der ikke sandt, dog n?ste P-dag aktiverede jeg min datingprofil igen. Et eller andet sted gemmer min kommende eksk?rest sig. Og jeg elektronskal i hvert fald finde ham.