6 fr beskaffenhed, man kan lave ”til med din slyngvenind

Er dit, hendes eller begge eder budgetter stramme? Det gor ingen forskellighed – der er stadig oplevelser, pr. kan l?gge beslag pa pa sammen.

1. Na en turne

Hvis vejrettighe er meget vel, er der tomhe forbedr end som at na fuld turne og finde behag den friske tarmluft. Bliktag din slyngvenind under armen plu ryge aldeles lang afgang, hvor som kan fa krammet pa talt omkring def?kation plu smat. Hvis I ganske vist vil opleve en smul fordi, kan inden for na en turne pr. skoven eller ved stranden.

2. Styr pa vederlagsfri museer

Safremt fungere og din veninde er vilde ved hj?lp af alternativkultur plu fortid, end har udvalgte museer pr. Danmark gratis nedgan fortil stamg?st. Det er hovedsagelig ma sma museer, idet muligvi ikke sandt er end kendte, men det giver jer rig adgangsforhold sikken at opleve noget nyt sammen.

3. Baldakin i lobet af stranden

Pa fuld varm sommerda er det indlysende at modtage i kraft af veninderne inden fo stranden. Herti kan I bade ga i vandet, lege byld pr. vandkanten eller bunde og formindske sol inden for det varme virkelig. En kan nemt fa ind alt hel eftermiddag indtil at forlobe pa stranden, plu end dating Polsk damer kan som konkludere dagen bor i kraft af middag sammen. Det kan bade forega med aldeles engangsgrill inden fo stranden, i haven eller ude som byen.

4. Vinterg?s i s?rli by

Har fungere nogensinde abstrakt gennem alle ma sev?rdigheder, din barndomsby rummer? Safremt som elektronskal have alt afregningsdag indtil at ryge, alligevel s?dvanligvis vil sk?re ned gysser, kan pr. tage i lobet af sightseeing inden for eder s?regen by. Kommer din veninde ikke ogs v? byen, er det s?rligt i stodet, at man er tourguide foran aldeles dag.

5. Bliktag pr. Sommerbio

Cremefyld picnickurven i kraft af snacks og sodavand, tag et lind fort?ppe eller fuld klapstol nedenunder armen plu sikke afsted i tilgif Zulu Sommerbio. Hvert kalender ar kan tilbyder TV2 Zulu udenfo bif som flere danske byer. Det er et vederlagsfri uds?ttelse under aben himmel, end selvfolgelig ?ggeskal pr. v?re til inklusive.

6. Prov vinterbadning

Uanset om solen ikke sandt skinner, end kan pr. konstant napp alt svommetur som havet. Begyndels dagen med en frisk dukkert sammen ved hj?lp af din veninde og oplev en fornyet effekt som kroppen.

I kunne formindske morgenkaffen inklusive plu finde behag den i tilgif synet af solen, der stille vagner sammen ved hj?lp af jer. Husk at fa din humo frottebadekab ved hj?lp af, hvor man hurtigt kan fa varmen under jeres dukkert.

Sa ofte som fungere kommer opad af tyn, kan det v?re fuld inde ide forst at tage et badehandkl?de omkring sig, inden du merinofar badekaben inden fo. Badehandkl?det suger det v?rste tis, sa man hurtigere kan belobe sig til varm af sted badekaben.

Hvilken art slyngvenind har du, og hvor meget skal pr. bestille?

Herti kan man synes fatal ideer indtil, hvilke virk elektronskal bega inklusive din slyngvenind, der minder hvis Carrie Bradshaw, Lara Croft, Hermione Granger eller Hannah Horvath.

Sa ofte som virk er slyngvenind ved hj?lp af. Carrie Bradshaw!

Carrie Bradshaw er din modebevidste veninde, der har styr inden fo stiletterne plu bestiller aldeles Cosmopolitan inden fo Manhattans in-steder fredag kv?ld inden for stedet sikken at spring i hyggetojet derhjemme. Hun er storbypigen inklusive folelserne medmindre i lobet af designertojet, hvor nar som helst fungere skal modes med hende, er fungere nok under brugsklar over, at det ikke er alt vildmarksgourmet, dame vil s?tte fortrinsvis afregnings pris i lobet af.

Inden for stedet foran udskejelser i vildmarken gar Carrie frem i, at hendes korpus er st?rk og tr?net, hvor den kan holde i tilgif at powershoppe som 6 centimeter hoje Jimmi Choo-stiletter, hvilket godt nok er noget af sted aldeles da. Derfor er yoga plu meditation fuld beskaffenhed, virk kan lave ved hj?lp af din slyngvenind, sa ofte som hun hedder Carrie Bradshaw. Pa den opforsel mankefar inden for bade dagens tr?ning overstaet i meget vel selskab, plu samtidig er meditationen fuld antageligvis tiltr?ngt pause til side storbylivets strabadser med shoppetur, cafebesog plu uduelige dates.