Hur du hjalper ditt baby att komma over sin forsta karlek

Vet du hur du kan hjalpa din son att komma over sin forsta karlek? Den tiden har kommit nar din unga tonaring kommer hem med ett brustet blodpump. Samt ifall det blott varje ett tillfalligt kondition sa ar det av avgorande betydelse forut dem ehuru det inneha betytt avsevart i deras liv. Men det ogonblicket brukar folja och faderna eller mammorna plikt vara utbredd foten av kanjonen.

Det ar sant att de under laka livet kommer att kanna hjartesorg upprepa, men nog ar den forsta en av de viktiga ehuru de inte vet hur de ska administrera den. Foljaktligen ar det angelaget att ta hansyn till nagra moment sa att vi kan bidra dem en hand och ej ljuda dem sjunka. Vill du vara medveten om vilka stegen ar?

Forstaelse med din son eller dotter

Dessutom om du tycker att det inte ar en stor sak, ar det tvattakta att vi tvungen placera oss in i deras situation. Darav Det ar vart att se ater och komma ihag ifall vi upplevde nagot snarlika vid den tiden. Forst da kan vi komma att koppla dem mer och ta det mer pa allvar, vilket ar hur de behover det. Gallande sa metod kan vi stadse delge pro dem baksida av underben vi kande enar och hur vi lyckades vanda blad. Det basta ar att lyssna gallande dem, samt ifall de emellanat ej vill samspraka ifall det och de berattar ifall andra annorlunda amnen.

Prov att ej saga de typiska fraserna

I dessa fall ar det massor vanligt att ljuda sig ryckas med av: “Det ar ej sa stor grej”, “vilka dumheter” eller “du ar blott ett kidsen”. For det ar tvattakta att kanske allt detta ar realism men de kommer ej att koppla det kungen det sattet och vi vill ej lagga bransle kungen elden. Sa omigen, vi maste besta vid deras blad, lyssna och pladdra med dem som vi namnde fordom, men pa ett mer adekvat satt och fatta dem pro for dem ar det alltsammans varlden intill en epok som denna.

Kackla inte illa ifall den personen

Ifall du korrekt inneha gjort slut ar det bast att inte slang allting detta suger pa den andra personen. Pro ifall du vill hjalpa din son att komma ovan sin forsta karlek tvungen du grubbla pa att han aven fortsattningsvis kommer att besta https://gorgeousbrides.net/sv/blog/traffa-ukrainska-kvinnor/ mycket narvarande ett tag. Att trots att man ar arg eller ledsen sa finns minnet av personen kvar alldenstund vi redan vet att varken dessa minnen eller kanslorna forsvinner kvar en natt. Test saledes fokusera pa att muntra upp honom men ej underskattning exet. Dessutom om det ar riktig att som tips ar det basta du kan beratta till honom att han ska anordna sig inte hemma ett tag tills allting lugnat sig. Det ar inte alltid lindrig, men det ar ett av stegen du plikt plocka sa att du ej tanker laka dagen.

Foresla nya aktiviteter om du vill mildra ditt barnunge att anlanda over sin forsta karlek

Vi vill inte kika dem inlasta hemma och samt ifall de kommer att behova din epok, ar det basta vi kan foreta att distrahera dem sa jatte- som mojligt. Du kan delegera vissa aktiviteter till dem pro att halla tankarna pa nagot annat. Kungen synonym satt kan att skapa ursprungliga familjeplaner stadse besta ett metod att overge sorg bakom sig. Aven om detta aven dyker upp stundtals, darfor att det ar nagot vanligt, kommer vi att motverka att amnena fokuserar kungen problemet och darmed kan du njuta fran din ledighet eller fritid en aning mer.

Lat honom atnjuta sina stunder fran lattnad

Vi kommer ej att skrika ut dem varje stig vi ser dem med ett fjarran anlete eller gratande. Vi uppskattar det ej, det ar sant, men i sjalva verket har varje person avta tider. Detta ar aven bra forut dem, i och med det ar deras tid att lossa loss. Som vi indikerade, va vi kommer att prova ar att inte gora det alltsammans dagen eller varje dag, darav det forr radet. Men ifall han vill ha en aning tid att besta ensam eller allena, bor vi ocksa lata honom ga sin linje kungen detta fason. Odiskutabelt inom en kort epok ar allting ovan!

Hela vagen till artikel: Modrar idag » familj » tips » Hur du hjalper ditt manniskobarn att komma ovanfor sin forsta karlek