Scruff ar en internationell natdejtingapp som kopplar samman gay-, bi-, trans- och queergemenskaper med varandra

Du kan alltid ejakulera at kvar 30 funktioner nar du laser upp Scruff Pro-versionen. Du kan ladda upp din profilbild och soka efter en jamforbar partner med handtag av lage och delat entusiasm. Appen inneha ovan 15 miljoner medlemmar.

#9. Adam4adam

Adam4Adam ar en av de basta gay-dejtingsidorna dar hanar traffar andra man forut romantik, vanskap eller en angande sammanhang online, lanserad 2003. I rankades plattformen som den nast mest populara personliga webbplatsen online i USA.

Appens enda fokus ligger kungen HBTQ-communityt, den later dig lite kontakt med likasinnade, det spelar ingen roll ifall du letar efter forstroelse, aventyr, avslappnad relation, slang eller en segsliten relation, du kommer atnjuta det arme.

#10. Bumble

Bumble lanserades 2014 med en dams forsta procedur dar det vander sig till kvinnor som letar efter karlek. Det ar ett socialt medieforetag som driver en natdejtingapp som kopplar samman intressenter.

Regeln pro homosexuella meddelanden ar inte densamma som forut kvinnor dar de tvingas langa meddelanden till sin partner forst, istallet kan allihopa homosexuella man som ar intresserade fran varandra skicka ett bud forst, men kom ihag att meddelandet forsvinner efter 24 timmar sa du vill inte plocka epok att ge besked aterkomst.

Bumble ar en av de basta gay dating-apparna dar homosexuella hanar kan sammankoppla till varandra och bygga relationer antingen kungen en avslappnad, aventyrlig eller langsiktig basis. Varfor ej plocka tillfallet ta en titt på webbplatsen här i akt genom att checka ut

#11. MenNation

Detta ar en gay dating app som lanserades 1997, det ar den basta gay dating app pro man som enbart soker efter mans relationer utan nagon annan form av sexuell laggning. Den inneha haft over 90 miljoner konsument darefter starten.

De ar en av de aktiva anhangarna till homosexuella och HBTQ-gemenskapen. In Registrering ar gratis med oinskrankt medel till massor av profiler. Appen ar bast forut hanar som letar efter ett avslappnat och aventyrligt karleksforbindelse utan begransningar. Det basta med det ar att du bara behover ange en giltig e-postadress och sate forut att begynna utforska.

#12. Planet Romeo

Planet Romeo ar en annan basta gay dejting app som vander sig till HBTQ -gemenskapen. Belaget i Amsterdam och Berlin, har anslutningar i ovanfor 15 lander.

Med ovanfor 2 miljoner konsument, stravar appen efter att ge en valvillig och tillganglig gemenskap for varje HBTQ-medlem som letar efter karlek, en kortvarig relation eller bara hitta heta dejter.

Appen ar gratis och allt som kravs ar att helt enkelt skapa en profil forut att ringa tillgang till uppsjo fran heta killar pa plattformen. Du har samt ett alternativ att filtrera din sokning pro att enkom ejakulera at personer med synonym intresse som din.

#13. Blanad

Blue, som for narvarande ar varldens storsta gay-app for sociala natverk, lanserades 2012, med huvudkontor i Kina. Med kvar 40 miljoner brukare, varav de flesta ar fran appens hemland.

Det grundades fran en framfor detta polis som aven ar ett stort fan av HBTQ-gemenskapen och en stor gladiator for deras faktum. De tillhandahaller en forvissad plattform, med verifierade profilfunktioner och chans att skrida och ha videochatt med foljare.

Ifall du vill finn karleken eller lite kontakt med andra homosexuella man, speciellt nar du reser i Kina, klicka kungen knappen nedan.

#14. growlr

Growlr ar en av de basta gay dating-apparna som vander sig till homosexuella hanar. Det ar en app forut sociala natverk for gaybjornar med ovan 10 miljoner anvandare.

Growlr ar en internationell dejtingapp pa internet som gar kvar nationens och ger dig mojligheten att pricka hanar fran annorlunda kulturer och bakgrunder. Det ar ocksa en bra app om du ar den typen fran person som stadse ar gallande passagerare fot alldenstund du kommer att klara av haka kungen med otaliga bjornar i andra lander.