Hur man vet ifall nagon har Tinder

Tinder ar en ofta popular dejtingapp omkring ifall i varlden, med mer an 50 miljoner dagliga aktiva konsument. Dessutom singel Vietnamesisk damer i USA om det ar ett anvandbart don pro dem som vill bilda romantiska relationer, kan det aven besta en harkomst till vantro pro par. SOm du har misstanken finns det metod att vara medveten om om nagon inneha Tinder. Eller nagon av de applikationer som ar tillgangliga och som har samma mekanik som redan vi tala i en annan artikel.

Innan du far ordna pa det tvingas du besta forvissad kungen nagra moment du kan ta, eftersom du kan foreta ett misstag och forvarra din situation med den person du misstanker. Oavsett ifall det ar din partner, barnunge, vanner eller nagon du vill ta reda pa. Och solklar, bega inte nagon olaglighet med avseenden kungen att vilja stryka denna information. Ifall du vill blotta dina misstankar, gor det utan att men eller ta till nagot knep som kan men en annan person.

Facebook-aktivitetslogg

Tinder ar kopplat till ditt Facebook-konto, sa om din partner anvander Tinder finns det troligen Tinder-aktivitet inloggad pa deras Facebook-profil.. Du kan kolla den senaste aktivitetsdelen fran deras Facebook-profil pro att kika ifall det finns nagon Tinder-aktivitet dar. Ifall det inneha skett nyligen rorelse ar det troligt att de anvander appen. Tillika ifall det ocksa kan bero gallande aviseringar ifall forr aktiviteter.

Det ar centralt att bokfora att Tinder inte automatiskt lagger upp forehavande gallande Facebook, sa din partner kan ha dolt sin Tinder-aktivitet kungen sin Facebook-profil.. forut att ta reda pa om du fortsatter att anvanda den plikt vi tillika beakta till ifall vi har traffat var partner i genom ett natverk av den har typen. I och med mojligen om vi har traffat henne i genom henne, hon kan ha forr meddelanden kungen sin Facebook och det betyder ej att hon pro narvarande anvander det, kika till datumen.

Sok i sjalva applikationen

Du kan aven aktivt soka gallande Tinder for att se om din partner anvander appen.. Om du har ett Tinder-konto kan du leta efter din matchning i appen. Nar du hittar din profil ar den sannolikt redan i konvenans, men forut att besta saker, kika ifall han eller hon har gjort nagra senaste uppdateringar, oavsett ifall de inkluderar dig pa sin tidslinje eller inte, och om de inneha rorelse som interagerar med dem.. Din profil tvungen vara anonym, annars kan den anta att du anvander den.

Det ar dock angelaget att marka att din partner kan ha skapat en bedraglig Tinder-profil med ett annat namn eller profilbild. Om du ej ar saker kungen ifall profilen du hittade tillhor din partner, nog du vill overvaga andra fason att bekrafta om de anvander appen. Se till foredome till att informationen du har overensstammer med din originell profil.

I Genom mejlen

Ett annat metod som du kan ta hansyn till ar ditt e-postkonto. Det ar massor vanligt att applikationer automatiskt skickar olika aviseringar till din e-post. Du kan kora bort dessa aviseringar, men otaliga utfor det inte. Sannerligen, vissa tar bort vissa meddelanden men lamnar mer intressanta. Det ar retsam att atnjuta att du kan betala forut vissa premiumsaker, reklam eller vem som inneha sett din profil. Men andra kan besta genom privata meddelanden.

Nar det kommer till privata meddelanden, matchning eller nagot viktigare orsak som det, kan du finn dessa meddelanden. sa du kan glo i din inkorg, i skrappostmappen eller till och med ifall du har lamnat den i papperskorgen. Det har sattet ar mer invasivt, darfor att du behover vara medveten om ifall ditt e-postkonto, men om du har en avdelning som du delar ett konto med eller lamnar din flyttbar pro egen konvenans, nog du kan ta en blick.

Det basta alternativet ar alltid att undra.

Det enklaste sattet att ta reda pa ifall din partner anvander Tinder ar att helt enkelt fraga.. ifall du misstanker att de anvander appen ar det centralt att ha en offentlig och frank pratstund om dina problem. Din partner kan ha en bra redogorelse till sin forehavande gallande Tinder, som att blott leta pa natet i appen utan intention att stota. eller eftersoka en romans. Saledes ar det centralt att du lyssnar detaljerad pa hans genmale och inte domer honom pa rak arm.

Om du upptacker att han anvander det for att inratta relationer med andra manniskor i en situation som du ej har kommit overens ifall, det ar angelaget att ha ett vuxensamtal ifall dina kanslor och tilltro pro relationen. Du kan fraga varfor de anvander appen och om det finns nagot du kan handla forut att forbattra din relation. Det kan vara pro sent eller ej. Det kan aven vara sa att han ar i en punkt dar han behover ett oppet karleksforbindelse, vilket du tvingas ga med gallande i forvag eller ga ur forhallandet.

Om du inte litar kungen, slapp problemet

Tilltro ar grundpelaren i ett par, det ar eftersom nar det inte fungerar plikt du losa det jo eller jo. Om du ej litar gallande kan det vara sa att du inneha det Valgrundade misstankar om att nagot ej gar som det ska och man maste finn en facit. Men det kan samt bero kungen ett ide fran vissa faktorer utanfor din partner. Hur kan det besta att ha en giftig vanskap eller familjemiljo, dar de inte respekterar ditt beslut att besta med den personen.

Oavsett syfte tvingas du vidta nagra atgarder. Forst plikt du identifiera roten i genom att besta otvetydig med dig sjalv. Nar du inneha identifierat det, forsok att granska hederligt om dina misstankar ar sanna eller inte. Och i alla fall, om alltsammans denna process inneha en inverkan pa din forhallningssatt till den arme personen, bor du bevilja dem veta det. och be ifall forlatelse eller forklaringar om situationen ej inneha intraffat eller har.

Kom ihag att tillit ar betydelsefullt i allihopa relationer., och att hederlighet och mottaglig kommunikation ar nyckeln till att konstruera en nyttig och ihallande relation. Ifall du har fortroendeproblem i ditt proportion ar det viktigt att plocka av med dem oppen och hederligt sa att ni kan knega genom dem med. Lycka till!