Tar Tinder bort gamla och inaktiva konton?

Hur du hittar din kod gallande Life360

Som en fraktion av var Tinder-bevakning har gallande Techla och inaktiva konton. Det ar en sporja som stalls jatte- och det verkar ej finnas nagot avgjort svar. Det foranledde en sma experiment fran uppsyn blad forut att kika ifall profilerna du ser kungen Tinder alla ar aktiva. Arme ar vad jag upptackte.

Tar Tinder bort gamla och inaktiva konton? Det korta svaret ar nopp, det antaga jag inte att de utfor. Det langre svaret ar mer krangligt.

Tinder-profiler

Tinder slapper ingen officiell information ifall hur det fungerar, dess algoritm eller nagon fran dess hemligheter. Men tillrackligt flertal folk anvander det och inneha anvant det till fyllest lange for att ha anekdotiska belagg som vi kan konsumera pro att bega ganska exakta antaganden. Det har ar bara utbildade gissningar men vi antagande att vi vet hur det fungerar.

Vi tror att Tinder ej tar bort gamla och inaktiva konton. Vi antaga samt att vissa manniskor tror att ta bort appen fran sin telefon ar detsamma som att stryka sitt konto. Hur vanligtvis du ser gamla eller inaktiva profiler beror gallande varenda du bor och hur flera fler aktiva brukare det finns.

Spelet med siffror

Ifall du bor nagonstans som Los Angeles med hundratusentals singlar som anvander dejtingappar, ar poolen jambordig bred som ingaende. Beroende pa vilka filter du staller in kan din pool av potentiella matchningar besta enorm. Sa vitt vi kan beratta kommer de nyaste medlemmarna att dyka upp forst, allihopa som anvander boosters kommer att dyka upp harnast, de som bedoms som heta av algoritmen skulle besta nasta och alla andra efter det.

Vi vet att nya konsument far ett smavaxt okning pro att mildra dem att na framgang och atnjuta dem fast. Vi vet att boostar tillfalligt skickar ditt profilkort till finemang av listan ifall du koper boosten eller prenumererar gallande Tinder Plus. Vi vet aven att det finns en algoritm inom Tinder som betygsatter din hethet bundenhet pa hur otaliga andra heta personer som sveper at hoger eller vanster pa dig. Alla dessa paverkar varenda du dyker upp i nagons kortlek.

Forst nar du inneha uttomt allihopa dessa kommer du antagligen att kika nagra gamla eller inaktiva konton. De tenderar att dyka upp langst ner i hogen, antingen forut att stota upp siffrorna eller for att profilerna tekniskt sett aven fortsattningsvis ar aktiva.

Om du bor nagonstans mindre som landsbygden i Idaho eller nagonstans, ar din upplevelse nog konstig. Din lokala pool av potentialer kommer att bli massor mindre sa sannolikheten att du ser gamla eller inaktiva konton okar. Ifall du ej breddar ditt platsintervall eller staller in det pa din https://lovingwomen.org/sv/blog/kosta-rican-dating-webbplatser narmaste storstad ar det mer troligt att du kommer att kika inaktiva profiler.

Fallet pro och emot att presentera gamla och inaktiva konton

Det finns for- och nackdelar for Tinder att presentera gamla och inaktiva konton. I pro-kolumnen ar det en okning av antalet. Tillika ifall det finns tillrackligt flera konsument i varlden i all fall, att ladda upp ett gratis Tinder-konto och blott kika ett dussin personer i ditt omrade kommer inte att producera dig tand eller overtyga dig ifall att prenumerera.

I con-kolumnen, om du sveper at hoger kungen en inaktiv profil kommer inget att intraffa. Om inte personen bestammer sig pro att anlanda tillbaka till Tinder kommer de ej att kika matchen och kommer inte att respondera gallande den. Det har kommer inte att bega dig kar i Tinder alls.

I den praktiska kolumnen finns det en ganska stor administrativ omkostnad forut att forinta gamla och inaktiva konton. Ifall du tar bort kontot ar det mindre troligtvis att personen kommer ater. Ifall du behaller den dar kan de logga in och antrada svepa pa rak arm.

Om Tinder sannerligen skickar gamla och inaktiva konton till botten fran hogen och blott visar dem nar du far slut kungen andra alternativ, ar det ett medelmattigt alternativ. Det skulle vara battre att ta dem klocka cirkulationen helt och hallet, men tills de utfor det ar det nast basta att ga ur dem till sist.

Om du ej vill att din profil amna cirkulera samtidigt du gor nagot annat kan du sudda ditt konto. Det kommer att avsluta alla att trilla ovanfor det och stalla besvarliga fragor och later dig antrada ifall ifall du vill ga med aterigen.

  1. Vidga Tinder och logga in.
  2. Valj din profil och valj Installningar.
  3. Valj Ta bort konto och faststalla.

Om du prenumererar gallande Tinder Plus eller Tinder Gold bor du avbryta din prenumeration forst, annars kan du fortfarande bli fakturerad trots att du inneha stangt ditt konto.